Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Kotkan Ratsastajat ry 

on aktiivinen seura, joka omistaa SRL:n hyväksymän ja valvoman ratsastuskoulun. Kuulumme  SRL:n Kaakkois-Suomen alueeseen ja toimimme Kotkan Katajasuolla.

Puheenjohtajana vuonna 2016 toimii Kai Kakko, pj(at)kotkanratsastajat.fi.

 

Hallitus valitaan syyskokouksessa ja jäsenten vaaliin voi osallistua jokainen täysi-ikäinen KoR:n varsinainen tai perhejäsen. Hallitukseen valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja joka vuosi puolet hallituksen jäsenistä on erovuorossa. Erovuorossa saa asettua uudelleen ehdolle. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa. Jokaisella on jäsenellä on oma  vastuualue/alueet, joiden hoitamiseen hän sitoutuu ottaessaan hallituspaikan vastaan.  Hallituksesta voi erota kesken hallituskauden perustelluilla syillä.

 

 

 

 

Kotkan Ratsastajat ry. on aktiivinen seura, joka omistaa Suomen Ratsastajainliiton hyväksymän ja valvoman ratsastuskoulun.

     Koulun toimintaperiaatteena on tarjota monipuolista opetusta eri ratsastuksen lajeissa eri ikä- ja tasoryhmille.

Puitteet ratsastukseen ovat erinomaiset. Katajasuon ratsastuskeskuksessa on kaksi maneesia sekä ulkokenttää ja 30 paikkainen tallirakennus. 

 

 

 

 Kotkan Ratsastajat ry:n toiminta on suunnattu kaikille ratsastustoiminnasta kiinnostuneille ihmisille. Seuramme järjestää kilpailuja ja muita ratsastukseen liittyviä tapahtumia.

 Myös näkö- ja liikuntarajoitteiset ihmiset on huomioitu toiminnassamme. Seuramme hevoset auttavat myös ratsastusterapiassa.

 

 Kotkan Ratsastajat pyrkii kaikessa toiminnassa noudattamaan seuraavia arvoja; rehti ratsastusurheilu, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus.

 

 

 

 

 

 

 

 

PIRTINMÄENPOLKU 4, 48410 KOTKA, PUHELIN 044-5222 543 (PÄIVYSTYSAIKANA  ARKISIN KLO. 15-16)