Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NUORISOTOIMINTA
 
Nuorisotoimintaa suunnittelee ja sen toteutuksesta vastaa juniorijohtoryhmä. Ryhmään kuuluu nuorisovastaava, ratsastuksenopettaja, tallimestari, heppakerhojen vetäjien, hoitajien, ratsastajien ja yksityishevosten junioriedustajat.
 
Juniorijohtoryhmän työrukkasena toimii ns. nuorisotiimi, eli nuorisovastaava, ratsastuksenopettaja, tallimestari ja hoitajavastaava neliapilana vastaavat arjen nuorisotoiminnan sujumisesta tallilla. Tämä porukka pitää hoitajakokouksia, koulutusvartteja hoitajille, kerää ideoita tallilla liikkuvilta junnuilta ja kaikkea muuta, mitä arjessa eteen tulee. Nuorisovastaava toimii juniorijohtoryhmän vetäjänä ja lisäksi joku nuorisotiimin edustaja on mukana seuran hallituksen kokouksissa vähintään kuusi kertaa vuodessa.
 
Nuorisovastaava Anne Bly
puh. 050 328 4163
 
Hoitajavastaava Katja Sarkanen
puh. 040 765 3809
 
HEPPAKERHO
 
Heppakerhossa opetetaan hevosen hoitamista ja siihen liittyvää vastuuta sekä myös huolehtimaan hevosen varusteista. Oman hoitohevosen voi saada tulemalla mukaan heppakerhoon. Kerholainen tarvitsee suomenkielen puhe- ja kirjoitustaidon. Alle 15-vuotiaiden tulee turvallisuussopimusten mukaisesti käyttää kypärää. Heppakerholainen tarvitsee seuran jäsenyyden. Kerhonohjaajat ovat vähintään Heppakerho-ohjauksen peruskurssin käyneitä ja toimivat ratsastuksenopettajan johdolla.
 
Heppakerho toimii koulun lukuvuoden aikana. Heppakerholaisten ei tarvitse ilmoittaa yksittäisistä poissaolokerroistaan. Mikäli kerholainen haluaa kesken kauden luopua paikastaan, tästä ilmoitetaan, jotta jonosta seuraava innokas pääsee mukaan!
 
HEPPAKERHON VETÄJÄT
 
Sanni Markkanen 044 554 6777

PIRTINMÄENPOLKU 4, 48410 KOTKA, PUHELIN 044-5222 543 (PÄIVYSTYSAIKANA  ARKISIN KLO. 15-16)