Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NUORISOTOIMINTA
 
Nuorisotoimintaa suunnittelee ja sen toteutuksesta vastaa juniorijohtoryhmä. Ryhmään kuuluu nuorisovastaava, ratsastuksenopettaja, tallimestari, heppakerhojen vetäjien, hoitajien, ratsastajien ja yksityishevosten junioriedustajat.
 
Juniorijohtoryhmän työrukkasena toimii ns. nuorisotiimi, eli nuorisovastaava, ratsastuksenopettaja, tallimestari ja hoitajavastaava neliapilana vastaavat arjen nuorisotoiminnan sujumisesta tallilla. Tämä porukka pitää hoitajakokouksia, koulutusvartteja hoitajille, kerää ideoita tallilla liikkuvilta junnuilta ja kaikkea muuta, mitä arjessa eteen tulee. Nuorisovastaava toimii juniorijohtoryhmän vetäjänä ja lisäksi joku nuorisotiimin edustaja on mukana seuran hallituksen kokouksissa vähintään kuusi kertaa vuodessa.
 
Nuorisovastaava & hoitajavastaava
Minttu Manninen 044 083 0013
Laura Hirvonen 044 019 5996
 
HEPPAKERHO
 
Heppakerhossa opetetaan hevosen hoitamista ja siihen liittyvää vastuuta sekä myös huolehtimaan hevosen varusteista. Oman hoitohevosen voi saada tulemalla mukaan heppakerhoon. Kerholainen tarvitsee suomenkielen puhe- ja kirjoitustaidon. Alle 15-vuotiaiden tulee turvallisuussopimusten mukaisesti käyttää kypärää. Heppakerholainen tarvitsee seuran jäsenyyden. Kerhonohjaajat ovat vähintään Heppakerho-ohjauksen peruskurssin käyneitä ja toimivat ratsastuksenopettajan johdolla.
 
Heppakerho toimii koulun lukuvuoden aikana. Heppakerholaisten ei tarvitse ilmoittaa yksittäisistä poissaolokerroistaan. Mikäli kerholainen haluaa kesken kauden luopua paikastaan, tästä ilmoitetaan, jotta jonosta seuraava innokas pääsee mukaan!
 
 

PIRTINMÄENPOLKU 4, 48410 KOTKA, PUHELIN 044-5222 543 (PÄIVYSTYSAIKANA ARKISIN KLO. 15-16)