Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

KILPAILUT

Seuralla on käytössään kaksi maneesia ja kenttää ja voimme näin järjestää seuran tiloissa erillisiä tempauksia ja eritasoisia kilpailuja sekä este- että koulupuolella. Kilpailujen järjestäjinä KoR on kokenut seura ja kilpailujen sujuvuudesta pitävät huolen lukuisa ja osaava talkoo- ja toimihenkilöjoukkomme. 
 
Kilpailuluvat

Kilpailuluvat ostetaan Kipasta, osoitteesta https://kipa2.ratsastus.fi/. Jäsenmaksun ja kilpailuluvan tulee olla päivittynyt Kipaan ennen vuoden ensimmäiseen kilpailuun ilmoittautumista.

Kirjaudu Kipaan omilla tunnuksillasi ja paina profiilisivultasi nappia OSTA KILPAILUPA.

Järjestelmä tarkistaa, että sinulla on voimassa oleva jäsenyys johonkin ratsastusseuraan ja tarjoaa ostettavaksi vain sellaisia lupia, joihin jäsenlajisi oikeuttaa. Jos olet kahden tai useamman seuran jäsen, huomioithan, että kansallisen ja kansainvälisen luvan voi maksaa ainoastaan siihen seuraan, jossa olet täysjäsenenä (esim. juniori tai seniori).

Lupa maksetaan heti pankki- tai luottokortilla.

Lupa tulee voimaan, kun sekä jäsenmaksu että kilpailulupa ovat päivittyneet maksetuiksi Kipaan.

 

Kirjautuminen Kipaan

Käyttäjätunnus on jäsennumero

Ensimmäistä kertaa Kipaan kirjautuva, syötä jäsennumerosi Kipan etusivulla kohdasta "Join Kipa", jolloin järjestelmä lähettää kirjautumislinkin sähköpostiisi.​​​​​​

Sähköpostiosoite täytyy olla tallennettu jäsenrekisteriin. Lisäystä varten olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Lisätietoja kilpailuluvista: https://ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/hae-kilpailulupaa/

 
 
Seuran myöntämät kilpailutuet
 
Kaikki tukimuodot anotaan erikseen vuosittain kirjallisesti hallitukselta, joka käsittelee hakemukset seuraavassa kokouksessa. Tuki on ratsukkokohtainen ja vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä syy (saatu paikka valmennusrenkaassa, kilpailutulos tms.) miksi tukea haetaan. Yksi tuki/ratsastaja/vuosi . Hae tukea sähköpostilla info(at)kotkanratsastajat.fi
 
Kilpailutulokset
Alue- ja kansalliset kilpailut sekä niiden tulokset näet Kipasta, eikä niitä automaattisesti päivitetä sivuille. Seurakilpailuista ja tapahtumista tiedoitetaan sivuston etusivulla sekä tapahtumakalenterissa.
 
 
  • SRL     
  • KIPA                            

PIRTINMÄENPOLKU 4, 48410 KOTKA, PUHELIN 044-5222 543 (PÄIVYSTYSAIKANA ARKISIN KLO. 15-16)