K O T K A N  R A T S A S T A J A T  R Y
 

Opetus

Ratsastuskoulun puitteissa voimme tarjota monipuolisia ratsastustunteja sekä este- ja kouluratsastuskursseja eri tasoisille ratsastajille. Tunnit pyörivät arkisin illalla ja lauantaina päivällä.  Ryhmätuntien lisäksi voidaan järjestää yksityis- ja pienryhmätunteja. Jokaisena päivänä on tarjolla eri tasoryhmiä, eli sopiva tuntipaikka löytyy helposti, mikäli tunneilla on tilaa. Vakiotunneilla käytetään korttijärjestelmää, joissa yleisimpänä 10 kerran kortti. Maksu voidaan hoitaa myös smartum-, virike- ja tyky-seteleillä. Mahdollisuuksien ja kysynnän mukaan järjestetään myös kursseja eri teemoilla (mm. alkeis-, istunta- tai estekurssit). Tunnit pyörivät pääasiassa ympäri vuoden, lukuun ottamatta muutamaa lyhyttä hevosten lepojaksoa juhannuksen ja joulun aikaan.

Opettajina toimivat Niina Pulkkinen, Katja Sarkanen ja Janette Saarelainen. Niinan tunnit ovat viikolla maanantaista perjantaihin ja hänet tavoittaa toimistosta varmimmin ma-pe klo 15-16 ratsastuskoulun päivystysaikaan tai sähköpostilla osoitteesta ratsastuksenopettaja(at)kotkanratsastajat.fi. Huom. tunteja ei voi perua sähköpostitse. Ratsastustunnit (1h) sekä talutusratsastukset (30min) sisältävät selkään nousun ja ratsailta laskeutumisen.

Tuntiperuutukset edellisenä päivänä klo. 16 mennessä

  • tekstiviestillä open numeroon p. 044 522 2543 klo 16 mennessä.
  • Soittamalla päivystysaikana yllä olevaan numeroon (ma-pe 15-16)
  • Ilmoittamalla peruutus toimiston portaiden alapäässä olevaan peruutuslistaan


Äkillisisissä sairastapauksissa ilmoitus ratsastuskoulun numeroon samana päivänä klo 15 mennessä. Mainitse viestissä, että kyseessä sairastapaus. 


Kaikista muista peruutuksista tai perumatta jättämisistä perimme tuntihinnaston mukaisen maksun tunnista.


Ratsastuskortin maksamalla sitoudut noudattamaan peruutuskäytäntöjä.© Siiri Lahtinen© Siiri Lahtinen


Miksi peruutus on tehtävä ajoissa?
Vapautunut paikka saadaan käyttöön, sillä tunnit on kysyttyjä ja tunneille saattaa olla jonoa.
Opetushevosten käyttö voidaan suunnitella paremmin. Voidaan esimerkiksi huomioida, että kaikki saavat tarpeeksi liikuntaa.
Myöhässä perutut tai perumatta jätetyt tunnit katsotaan käytetyiksi ja ne veloitetaan kortista!

NUORISOTOIMINTA

Nuorisovastaava & hoitajavastaava
Annukka Paavola 050 340 6552
Nuorisotoimintaan liittyviä kommentteja, kysymyksiä ja ehdotuksia voi laittaa myös sähköpostiin:  kor.nuorisotoiminta(at)gmail.com


HEPPAKERHO
Heppakerhossa opetetaan hevosen hoitamista ja siihen liittyvää vastuuta sekä myös huolehtimaan hevosen varusteista. Oman hoitohevosen voi saada tulemalla mukaan heppakerhoon. Kerholainen tarvitsee suomenkielen puhe- ja kirjoitustaidon. Alle 15-vuotiaiden tulee turvallisuussopimusten mukaisesti käyttää kypärää. Heppakerholainen tarvitsee seuran jäsenyyden. Kerhonohjaajat ovat vähintään Heppakerho-ohjauksen peruskurssin käyneitä ja toimivat ratsastuksenopettajan johdolla.
Heppakerho toimii koulun lukuvuoden aikana. Heppakerholaisten ei tarvitse ilmoittaa yksittäisistä poissaolokerroistaan. Mikäli kerholainen haluaa kesken kauden luopua paikastaan, tästä ilmoitetaan, jotta jonosta seuraava innokas pääsee mukaan!


TAPAHTUMIEN JA KILPAILUIDEN JÄRJESTÄMINEN

Tallilla järjestetään erilaisia tapahtumia, niin kilpailuja kuin muutakin yhdessäoloa. Jos kiinnostuit talkoilusta, kilpailuiden toimihenkilönä olemisesta tai muuten vaan haluat lisätietoa tapahtumista -  ota yhteyttä hallituksen jäseniin. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja on mukavaa saada uusia kasvoja mukaan porukkaan. Toimihenkilötehtävät oppii parhaiten tekemällä yhdessä kokeneempien kanssa, meillä et koskaan ole yksin!